Привіт усім! Хто має досвід догляду за газонами, садом? Потрібне обладнання високої якості. Чи могли б порадити магазин з хорошим якісним асортиментом?
Догляд за газонами
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22022-08-25 15:19:51
Яке саме обладнання вам потрібне? Могли б конкретніше написати? Це газонокосарки чи можливо щось інше?
Поделиться32022-08-25 15:23:37
Яке саме обладнання вам потрібне? Могли б конкретніше написати? Це газонокосарки чи можливо щось інше?
Так, потрібні газонокосарки, а можливо навіть розглянемо трактори-газонокосарки, якщо нам підійде співвідношення якості та ціни.
Поделиться42022-08-25 15:27:12
Добрий день. Можу вам порадити той онлайн-ресурс, який співпрацює з великими виробниками сільськогосподарської техніки різних напрямків.
Там представлено досить багато обладнання і технічних засобів для догляду за садовими територіями, газонами, городами та полями.
І ми через них замовляли зрошувачі та запчастини до трактора. Agriline Україна https://agriline.ua/ досить ретельно перевіряє виробників, з якими співпрацює.
Пропонують виключно якісну агротехніку саме для ведення сільськогосподарських робіт.
Поделиться52023-10-11 16:26:15
Дівчатка, а яке добриво для газону ви використовуєте? У мене на дачі трава стала блідою, хоча торік вона була соковито-зеленого кольору до самої зими.
Поделиться62023-10-11 16:43:54
Дівчатка, а яке добриво для газону ви використовуєте? У мене на дачі трава стала блідою, хоча торік вона була соковито-зеленого кольору до самої зими.
Торік у мене була така сама проблема – трава стала блідою та тьмяною після зими. Я провів аналіз ґрунту, і виявилося, що там бракує азоту. Для покращення стану мого газону, мені порадили використати сульфат амонію кристалічний https://him-element.com.ua/uk/19-азотні-добрива/p/225-сульфат-амонію-кристалічний Це чудове джерело азоту, яке допомогло моєму газону відновити свій яскравий зелений колір. Результат був чудовим – мій газон став зеленим і красивим вже за кілька тижнів після внесення цього добрива. Тож можу і вам рекомендувати. Купити його можна в інтернет-магазині за посиланням, я саме там замовляла.