Вирішив вдома паркан сам збудувати, але потрібний зварювальний апарат. Я трохи цім апаратом користуватися вмію, але немає грошей, щоб купити щось дороге.
Може знаєте, де у Львові можна купити зварювальний апарат недорого.
Зварювальній апарат купити у Львові
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться12022-10-25 13:04:57
Поделиться22022-10-25 14:16:39
А ми просто так купили зварювальний апарат щоб був, все ж таки добре коли вдома є вся необхідна техніка. Тим паче зварювальний апарат у господарстві часто потрібний. І класно, що в магазині є з чого вибрати, аби б гроши були.
Поделиться32022-10-25 15:26:34
Думаю, що потрібно якісний купувати зварювальний апарат, ця техніка завжди повинна бути під рукою. Та й уміння користуватися зварюванням знадобиться. Ось я паркан зроблю і думаю потім ще щось робити буду.
Поделиться42022-10-25 15:34:07
Теж згодна з вами, але ви ось тут ціни на Зварювальні напівавтомати у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/svarochnye-poluavtomaty/ подивитись, щоб орієнтуватися якісь бувають, так простіше вибирати найкращий.
Непоганий вибір - Зварювальний інверторний напівавтомат PATON ProMIG-250-15-4 це для ручного дугового зварювання, але він, звичайно, за ціною дорогий і підходить більше для професіоналів ніж для новачків. Але тут вже вирішувати вам який саме купувати, вибір у магазині відмінний як за цінами, так і брендами.