У мене таке медичне питання. Скажіть, хто приймав таблетки Дексаметазон? Я не можу зрозуміти, навіщо мені його призначили при ангіні, а моїй дружині колись гінеколог теж призначав Дексаметазон. То це що виходить що його від усього можна призначати?
Дексаметазон - від чого?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-01-21 22:32:05
Явам більше скажу. Я колись цей самий Дексаметазон приймав при бронхіті. Мені лікар призначав. До речі хочу сказати, що він мені допоміг. Мабуть, це такі універсальні ліки, які лікую все - прочинаючи від гінекології та закінчуючи органами дихання ) .
Поделиться32023-01-21 22:34:33
Я одне знаю - не буває таких ліків, які лікують все. А якщо іх призначають від усього, то це вже підозріло. Як це так - одними й тими ж ліками лікувати гінекологію та бронхіт. Такого просто не може бути.
Поделиться42023-01-21 22:42:25
Якщо у вас є якісь питання - то треба ставити іх лікарю. А не поливати брудом гарний препарат. Дексаметазон https://apteka-ds.com.ua/product/deksam … -000002249 - це гормональний препарат. Гормон кортикостероїд. Він добре знімає набряк. Будь-то чи набряк при алергічній реакції, чи при хворому запаленому горлу. Тому його й призначають при різних ситуаціях.
Треба просто довіряти своєму лікарю. Або шукати іншого. Тому що лікування буде більш ефективне, коли ти будеш вірити в нього. Чули про ефект плацебо?