Привіт хлопці! Я хочу купити новий монітор для ігор, але не знаю, який вибрати. Мені потрібен монітор з високою частотою оновлення, гарною роздільною здатністю та кольором. Що можете порадити?
Порадьте ігровий монітор
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-03-10 20:07:07
Вітання! Я недавно купив монітор Acer Predator X27 і дуже задоволений. Він має частоту оновлення 144 Гц, роздільну здатність 4K і підтримує HDR. Кольори на ньому просто чудові.
Поделиться32023-03-10 20:07:56
Спасибі за пораду! Я обов'язково подивлюся цей монітор. Чи є в кого ще якісь пропозиції? Я осьо просто дивлюсь, тут є такі хлопці та дівчатка котрі допомогають кожному і дають дуже добрі поради.
Поделиться42023-03-10 20:10:07
Привіт хлопці! Я хочу купити новий монітор для ігор, але не знаю, який вибрати. Мені потрібен монітор з високою частотою оновлення, гарною роздільною здатністю та кольором. Що можете порадити?
Вітаю! Я працюю продавцем у магазині комп'ютерної техніки та можу порадити вам монітор https://allo.ua/ua/monitory/ ASUS ROG Swift PG279Q. Він має частоту оновлення 165 Гц, роздільну здатність 1440p та технологію G-Sync, яка синхронізує частоту оновлення монітора з частотою відеокарти. Також у нього дуже хороша передача кольору і низька затримка введення. Цей монітор не розчарує вас в іграх!
Мені самому дуже подобається такий монітор і такий вже один в мене стоїть, оскільки я ще трохи займаюсь стрімами, думаю такий другий ще придбати.