Добридень, шановні! Підкажіть, будь ласка, який електрочайник краще купити у Дніпрі? Хотілося б надійне, з великою ємністю і не надто дорогою ціною, думаю ви зараз всі розумієте що витрачати багато ми не можемо..
Порадьде добрий електрочайник
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-03-22 15:23:42
Вітаю! Я недавно шукала електрочайник для своєї квартири. Можу порадити вам кілька моделей, які мені сподобалися. По-перше, є відмінний чайник від Bosch, ємністю 1,7 літра та з терморегулятором. Він коштує приблизно 1200 гривень. А ще Philips має модель з ємністю 1,5 літра і автовідключенням. Вона коштує близько 900 гривень. Що скажете?
Поделиться32023-03-22 15:24:12
Дуже дякую за поради! Я теж дивився у бік Bosch, але не був упевнений, чи він коштує своїх грошей. І Philips теж звучить непогано, але мені здається, що ємність 1,5 літри може бути недостатньою для мене. Ви ще щось можете порадити?
Поделиться42023-03-22 15:29:40
Добридень, шановні! Підкажіть, будь ласка, який електрочайник краще купити у Дніпрі? Хотілося б надійне, з великою ємністю і не надто дорогою ціною, думаю ви зараз всі розумієте що витрачати багато ми не можемо..
Якщо вам потрібний електрочайник із великою ємністю. То я можу порадити вам модель від Tefal від них електрочайники в Дніпрі https://allo.ua/ua/dnipro/elektrochajniki/ продаються завжди, ну і в цілкому це найкращий вибір! Це надійний та якісний чайник із ємністю 1,8 літра, у нього також є функція автовідключення та захисту від перегріву. Ціна складає близько 1500 гривень, але це дійсно хороша інвестиція у вашу зручність та комфорт при приготуванні чаю чи кави.
Я осьо як раз купляв добрий чайник виробництва Тефалю і можу сказати що накипи досі нема ну і в цілкому варіант найкращий як для дорогих моделей, так і для дешевих.
Поделиться52023-04-01 22:17:39
старый добрый тефаль