Global-Bux - Глобальный зароботок!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Global-Bux - Глобальный зароботок!!! » Всякая всячина... » Купить пылесос

Купить пылесос

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Здрастуйте! Я шукаю хороший і якісний пилосос від відомої фірми. Підкажіть, будь ласка, де найкраще його купити і яку модель порадите? Я хочу придбати пилосос, який буде ефективно видаляти пил і дрібні частинки з будь-яких поверхонь у моєму будинку. Крім того, мені важливо, щоб пилосос був легким і зручним у використанні, а також мав хорошу потужність і фільтрацію. Буду вдячний за будь-які рекомендації та поради.

Отредактировано Nakaya (2023-05-23 17:36:58)

0

2

Здрастуйте! Я радий допомогти вам вибрати хороший пилосос. Для того, щоб я міг точніше підібрати модель, чи могли б ви уточнити, який у вас бюджет на купівлю пилососа? І яка площа вашого будинку, щоб визначити, якої потужності вам необхідно? Крім того, ви шукаєте вертикальний або бездротовий пилосос?

Отредактировано molotok (2023-05-23 17:34:22)

0

3

Бюджет у мене на купівлю пилососа до 5 тисяч гривень. Площа мого будинку становить близько 80 квадратних метрів. Я б віддала перевагу вертикальному пилососу з хорошою потужністю і фільтрацією, щоб він міг ефективно видаляти пил і дрібні частинки з будь-яких поверхонь. Однак, якщо ви вважаєте, що бездротовий пилосос буде зручнішим у використанні, я готова розглянути і цей варіант. Дякую за вашу допомогу у виборі пилососа!

Отредактировано Nakaya (2023-05-23 17:36:15)

0

4

Nakaya написал(а):

Бюджет у мене на купівлю пилососа до 5 тисяч гривень. Площа мого будинку становить близько 80 квадратних метрів. Я б віддала перевагу вертикальному пилососу з хорошою потужністю і фільтрацією, щоб він міг ефективно видаляти пил і дрібні частинки з будь-яких поверхонь. Однак, якщо ви вважаєте, що бездротовий пилосос буде зручнішим у використанні, я готова розглянути і цей варіант. Дякую за вашу допомогу у виборі пилососа!

Привіт! Якщо ти шукаєш хороший вертикальний пилосос з хорошою потужністю і фільтрацією, я б порекомендував звернути увагу на Пилосос Sencor SVC7814VT. Він має потужність 700 Вт і безліч насадок для прибирання на різних поверхнях, а також посилений фільтр HEPA, який може затримувати до 99,9% мікрочастинок пилу та алергенів.
При цьому він цілком укладається в твій бюджет до 5 тисяч гривень, тож це може бути чудовий вибір для прибирання твого будинку площею 80 квадратних метрів. Я б рекомендував купити його в магазині "Алло" https://allo.ua/ua/products/pylesosy/ , оскільки вони пропонують хороший вибір пилососів за розумними цінами і зазвичай швидку доставку. Удачі в пошуку!

https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/1/image/434x494/602f0fa2c1f0d1ba5e241f914e856ff9/4/1/41013195.jpg

Отредактировано molotok (2023-05-23 17:35:31)

0

Вы здесь » Global-Bux - Глобальный зароботок!!! » Всякая всячина... » Купить пылесос